18.10.2009

Värme, Lämpöä



Känner värme och glädje innuti mig av att kunna vara tillsammans med ungarna hemma igen efter att vi har varit på olika håll hela veckoslutet. De små har varit hos sin pappa och jag har varit ute i skärgården igen.
Det var underbart väder i går då vi kom ut dit... men uij va det va kallt... ute var det 4 grade rvarmt ( kallt ) och inne 11 grader. Men vi har fina värmebatterier och snabbt liv i spisen, så det ordna sig. Sen åt vi grillad korv m sallad. Det är länge sedan vi grillat och det räckte med en korv för att stilla min korvhunger :) tror nämligen många ggr att det är godare, än vad det egentligen är.


Tunnen lämpöä ja iloa kun voin olla kotona lasten kanssa taas. Olimme erillään koko viikonlopun kun olivat isänsä luona. Isommat lapset olivat yksin kotona ja minä olin saaristossa taas :)
Oli todella ihana syysilma eilen kun tulimme sinne....mutta kylmäää....ulkona 4 astetta ja sisällä 11. Onneksi on tehokkaat lämpöpatterit ja hellassa poltettiin puita. Sen jälkeen söimme grillimakkaraa ja salaattia. Minulle riittää yksi makkara jotta saisin tyydytettyä makkaran-nälkää :) luulen aina että makkaraa on todella hyvää ja petyn yleensä...







Puhelin on löytänyt paikkaansa ja pienon päällä on niin tunnelmallista...

Telefonen har hittat sin plats och det är så fint på pianot med ljusen....


Är laddad för den kommande veckan!!! Hoppas att ni också är det!!

Olen latautunut tulevaa viikkoa varten!! Toivottavasti tekin olette!!




3 kommenttia:

  1. Tuo puhelin löysi arvoisensa paikan :)Minä en nyt niin latautunut ole työviikkoon, mutta mentävä sinne kuitenkin on ;)

    VastaaPoista
  2. Hyvin sanottu että sitä luulee yleensä että makkara maistuu tosi hyvälle ja sitten sitä pettyy... tuttu tunne!

    Toivottelen lisääntyvää lämpöä ja iloa päiviisi :)

    VastaaPoista
  3. Oj va mysigt du har haft det i sommarstugan!
    Alltid fint med levande ljus!
    Och korv är ju gott ibland!
    Ha en skön vecka! V.

    VastaaPoista