7.10.2009

Enkeleitä tarvitaan ..... Änglar behövs

Nu är det då beslutet....
de stänger vår lilla byskola from hösten,
mina små ungar Jaa och E skall börja i en ny skola då. Vet inte hur ungarna tar det...kanske de tycker att det är kul...eller ... tror att det kommer att vara begravningsstämning på våravslutningen iaf. Skolan har fungerat i över 80 år, är nyrenoverad mm. Ja men kanske jag inte skall ta ut den sorgen i förväg. Kanske det för ngt gott med sig ....känner mig inte så vidare optimistik på den fronten.... Egentligen skulle jag vilja skrika och protestera vilt, men tror inte det hjälper, Våra kloka politiker vet att det skall sparas på barn och våra åldringar och sjuka!!

Nyt se on sitten päätetty....
Meidän pikkuinen kyläkoulu suljetaan syksystä lähtien
, pikkupojat Jaa ja E menevät siis uuteen kouluun. En tiedä miten he suhtautuvat siihen... mutta onhan se aina ollut meidän kaikkien koulu. Toiminut yli 80 v ja rempattu muutama vuosi sitten. Mahtaa olla kevätjuhlassa olla aika moinen hautajaistunnelma... no ehkä tästä seuraa jotain hyvää... en vaan keksi nyt mitään tällä hetkellä.... Oikeatsaan haluaisin huutaa ja potkia... mutta mitä se auttaa ? Kyllä meidän älykkäät politikot tietävät että säästämme rahaa kun otetaan ylimääräiset pois lapsilta ja vanhuksilta ja sairailta.

Kuvissa kesämuistoja... rakastan sileitä kiviä, vain meren tuoksu puuttuu!!!

Sommarminnen på bilderna i dag, det är bara doften av havet som fattas!!!











4 kommenttia:

  1. Vad tråkigt att er byskola försvinner.Ja de här sparkraven drabbar allt för ofta barn och åldringar !
    Nästan så att man kan känna havsdoften när man ser på burken med sommarminnen :o)

    VastaaPoista
  2. Tuntuu varmaan tosi haikealta, kun koulunne suljetaan :( Uskon kuitenkin, että lapset sopeutuvat helpommin muutoksiin, kuin aikuiset. Kauniita kiviä. Minä kerään aina kiviä, silloin harvoin, kun pääsen meren rannalle :)

    VastaaPoista
  3. Voihan harmi miten turha säästö, aina sieltä väärästä päästä. Tsemppiä kuitenkin uusiin koulukuvioihin, kaikki varmasti järjestyy! :)

    VastaaPoista
  4. Niinpä.... nyt jo puhutaan miten toinen koulu, mihin lapset siirretään, pitää laajentaa jotta kaikki mahtuu! Se tulee ihan varmasti maksamaan enemmän kuin vanhan, jo käytössä olevan koulun jatkaminen... Se nyt piti vain tehdä.

    VastaaPoista