4.10.2009

Kökets golv.... Keittiön lattia!!!


Lattia on vihdoinkin maalattu!!

Nyt puuttuu vain listat,samanväriset kun lattia ja, ja vähän valkoista maalia seiniin.... seinät on malattu n 5 v sitten ja näyttävät nyt keltaiselta ja suttuiselta.... ja sitten kun seinät on maalattu niin täytyy maalata kattokin :)) eiks se niin mene?? Niin ja uudet verhot...
Kuvissa lattia ennen ja jälkeen... nyt sen vasta huomaa miten kamala se on ollut.
Lopputulos hyvä näin, maalattu vasta kerran, mutta maalaan sitten vaiks keväällä uudestaan ennen ylioppilasjuhlia :)) siis toivon että menee niin hyvin että voimme juhlia!!

*****

Jadå!!! Golvet är äntligen målat!!!Nu är det bara lister i samma färg som skall på plats. Ja och sen skall väggen målas... det är ungefär 5 år sen den är målad och den ser gul och schabbig ut nu... och sen då väggen är målad så ser väl taket gräsligt ut det med... det ena ger det andra!! Ja och nya gardiner behövs absolut!!
På bilderna golvet före och efter ... nu först ser jag själv hur hemskt det varit!!!
Golvet är nu målat en gng, men tänkte att jag kan måla till ett varv till nästa vår då vi har studentfest här hemma :)) tror och hoppas vi!





2 kommenttia:

  1. Voi, jee! Tosi kaunis! Minäkin haluaisin.

    VastaaPoista
  2. Olet sinä vaan aika mimmi, kun saat aikaiseksi aina kaikenlaista :) Ihana siitä lattiasta tuli :) Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle <3

    VastaaPoista