20.10.2009

Stories


Jag var och shoppade....
Kävin vähän ostoksilla....



Kunde inte hålla mig.... En malttanut, oli pakko käydä...









Kunde inte hålla mig, -måste vara och kolla Vintage Stories på K.A. nya collection... och denhär tunikan kom med mig hem ;) den bara klibba fast i min hand, så jag kunde inte undgå den! Underbara kläder, tycker jag!!
Det blev inte mycket med bilderna i dag... kameran vill bara inte funka utan stänger av sig själv. Suck... borde få en ny kamera, men det är så långt till julen ännu och julgubben kanske inte har råd att köpa mig ngn kamera... sååå jag tänkte om jag i alla fall skulle gå och köpa den nu... Har egentligen inte råd, men om jag skulle hitta en som inte var så dyr....
Jag måste bekänna en sak... jag köpte ett nytt bord i går... hihh, ett sött skrivbord från 50-talet, tror jag... Min dotter 16 år tyckte att det var onödigt. "Vi har tillräckligt med bord, ljuskronor, lampor, underliga stolar, spetsdukar och skåp..."
De e kanske sant... men då de är sådanna fynd att jag inte kan låta fina saker, på loppisen, bli oköpta.
Ja och så behöver vi möbler bara vi får tillbygget klart....



En voinut vastustaa- oli pakko mennä katsomaan Vintage Stories - uudet ihanat vaatteet K.A.ssa. Ja tämä kuva esittää nyt sitten tunikaa mikä tarttui käteen, eikä millään irronnut :) Kuvia en pysty nyt tänään ottamaan sen enempää... kamera ei suostu yhteistyöhön ollenkaan tänään... pitäisi saada uusi kamera.... kun jouluun on niin pitkä aika... ja joulupukilla ei ehkä ole edes varaa ostaa minulle kameraa.... niiiiin ajattelin että jos kuitenkin saisin kameran. Mutta kun kamera maksaa aika lailla, mutta jos kuitenkin :)
Täytyy tunnustaa yksi asia.... Ostin kirjoituspöydän eilen.... :) käsittääkseni 50-luvulta..... Tyttäreni 16 v. oli sitä mieltä että "meillä on tarpeeksi pöytiä, kynttiläkruunuja, valaisimia, ihmeellisiä tuoleja, pitsiliinoja ja kaappeja...."

Tämä pitää ehkä paikkaansa, mutta kun niitä pitää ostaa silloin kun löytäää ja kohta tarvitaan kun meidän laajennus ehkä valmistuu....

5 kommenttia:

  1. Varmasti ihana tunika, näyttää juuri sellaiselta mistä minäkin tykkään :) Vai on teidänkin murkku sitä mieltä, että on tarpeeksi jo vanhaa "romua". Niin meidäkin nuoret ovat monesti maininneet, kun tulen uuden mööpelin kanssa kotiin. Odotan innolla kirjotuspöydästäsi kuvia :)

    VastaaPoista
  2. Ser ut som om man borde gå och kolla i den affären :o) Tunikan ser verkligen snygg ut!

    VastaaPoista
  3. Vastavierailulla täällä. Kiitos kommenteistasi ja kun liityit lukijakseni!

    Minäkin olen himmoinnut KappAhlin mallistoa, mutta en ole uskaltanut kauppaan asti. Pelkään että minulle kävisi samoin... Ja nyt on kuitenkin kukkaronnyörit tiukasti kiinni.

    VastaaPoista
  4. itse ostin kaverin vanhan kamera 20 eurolla-kannattaa kysellä tutuilta laatikon pohilla saattaa löytyä hyviä digikameroita.

    VastaaPoista
  5. Kaunis on tunikasi=) Blogissani on menossa pieni haaste=)

    VastaaPoista