10.7.2009Noin viikko sitten heräsin aamulla ja tiesin mitä minun pitää tehdä. Saatan olla hidas jossan asioissa mutta kun olen päättänyt että tapahtuu niin pistän hösseliksi. Iso valkoinen tiskikaappi lensi pihalle ja maalasin ja suunnittelin.... sitä tulikin omatekoinen hylly.
Harmittaa kun en muistanut ottaa kuvaa vanhasta kaapista, jotta voisi verrata nykyiseen hyllyyn.
Hylly pitää maalata vielä ja nurkasta puuttuu lista... Olen kuitenkin nyt jo hyvin tyytyväinen omatekoseen hyllyyn. Pienessä keittiössä on enemmän tilaa nyt ainakin ja saan laitettua keräämiäni kuppeja ja kippoja esille.


2 kommenttia:

  1. Heippa ja kiva kun kurkkasit blogiini. Tuo sinun hyllysi on hieno ratkaisu pieneen keittiöön. Tuo mukavasti tilan tuntua. Hyvältä näyttää!

    Kysyit maaleista. Meillä on keskituvan lattiat maalattu muistaakseni sävyllä lumi ja siitä jäi sellainen kuultovalkea pinta. Työhuone ja leikkihuone on maalattu Tikkurilan vanhan ajan värikartan sävyllä 364x. Sävy on vaalein harmaa mitä siitä värikartasta löytyy. Pidän tuosta harmaasta lattiasta tosi paljon ja ehkä maalaamme myös eteisen lattiat sillä vaikka se onkin suht arka lialle.

    VastaaPoista
  2. Kiitos, vastaus tuli nopeasti! Täytyy vain ryhtyä toimeen. Olen mettnyt lattian sävyä pitkään ja kun näin teidän harmaat lattiat nin tiesin että siinä se on. Pikkusen askarruttaa miten maalattu lattia kestää koiren kynnet...

    VastaaPoista