13.7.2009

Kesälomaa/ Semester

Lisää kuvia keittiöstä.... miksiköhän siellä ptää olla niin paljon tavaraa, *iso huokaus*
mera bilder från köket.... varför måste jag ha så mycket saker, *suck*

Tämä on vanha kuva, uusi klaffipöytä on pyöreän päydän tilalla ja keittiössä on nyt enemmän tilaa. Maalattavaa olisi vielä, on paljon mitä kuvassa ei näy-Lattia on lakattu puulattia ja on han kauheassa kunnossa ja mahdoton pitää siistinä. Mutta helpotusta siihen on tulossa, kun saan lattian maalattua. Ainakin toivon niin.
Lomalla on paljon tekemistä
, on kuitenkin ihan kivoja asioita kaikki, kun näkee tulosta.
Det finns mycket att göra på semestern, underbart är ändå att resultatet syns så fort då man målar. Håller för tillfället på att måla två små bord - ett som varit som blombord tidigare, träfargat, som blir ljusljus grått. Det andra bordet har varit mörkbrunt, ett litet bord som har fungerat som sängbord.
Ja olisi kivaa ottaa kuviakin ja tallentaa niitä, omaksi ja toivottavasti muidenkin iloksi, mutta vanha kamera ei ole suostuvainen yhteistyöhön... Olen kuitenkin luvannut itselleni että saan uuden, heti kun lähdemme käymään kaupungissa.... jotta voisin napsia paljon kesälomakuvia.

Önskar en bra fortsättning på sommaren till alla!
Hyvää kesän jatkoa kaikille!

1 kommentti:

  1. Minäkin aina ihmettelen kun keittiössä on aina pöydät täynnä kaikenlaista tavaraa. Ennen syytin lapsia, mutta nyt huomaan, että sotkia olenkin minä itse.

    VastaaPoista